Akgül Muhtarlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Akdere mahalle muhtarı, temsilcisi ve mahalle sakinleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

11 Aralık 2017 Pazartesi 13:33
Akgül Muhtarlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Mamak’ta vatandaşa daha iyi hizmet vermek için muhtarların fikir ve görüşlerini önemsediğini ifade eden Akgül,”Başkent’in en büyük ilçelerinden biri olan Mamak’ta gözümüzden kaçan veya çözüm bulunamamış herhangi bir sorun kalmaması için mahalle muhtarlarımızla sürekli istişare ediyoruz” dedi.

Destek ve hizmetlerimiz devam edecek

Ziyarette, muhtarların ücra noktalara hizmet ulaşımında en etkili faktör olduğunu da ifade eden Akgül,”Mamak’ta daha önce muhtarların hizmet ettikleri binaların fiziki koşullarını iyileştirerek iç teşrifatı yapılan muhtarlık binaları hizmet için daha elverişli hale getirdik. Muhtarlarımızın daha modern bir şekilde hizmet etmesini sağlamak için de bilgisayar ve yazıcı vererek teknolojik destek sağladık. Muhtarlarımıza yönelik destek ve hizmetlerimiz devam edecek” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
MAMAKMesut Akgül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.