Akyurt kent konseyi toplandı

Akyurt kent Konseyi 2018 Yılı Olağan Genel Kurulu toplantısı Ankara Evi’nde yapıldı.

26 Ocak 2018 Cuma 14:27
Akyurt kent konseyi toplandı

Toplantıya Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Akyurt Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ertekin Şan, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Akyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, Akyurtlu muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Çalışma gruplarının önerilerinin değerlendirilerek Akyurt Belediyesinin ilgili müdürlüklerine gönderildiği toplantıda Başkan Ayantaş “Kent Konseyi toplantılarını önemsiyoruz. Akyurt’ta yaşayan herkes Akyurt Kent Konseyi aracılığıyla görüşlerini bize bildirebilir. Bu toplantılarda bunları görüşüyoruz. Akyurtlulardan gelecek her öneriye açığız. Gelen önerilerden uygun olanları Belediyemizdeki müdürlüklere aktararak çalışma yapılmasını sağlıyoruz. 2018 yılı genel kurulunun hayırlara vesile olmasını dilerim.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.