Altındağ’da Çiftçilere Tohum Desteği

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'nın girişimleriyle geçtiğimiz yıl verilmeye başlanan tohum desteği bu yıl da devam edecek. Altındağlı çiftçilere bu yıl da sertifikalı nohut tohumu dağıtımı yapılacak.

01 Şubat 2023 Çarşamba 10:43
Altındağ’da Çiftçilere Tohum Desteği

Altındağ Belediyesi çiftçinin yanında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl çiftçilerin yüzünü güldüren sertifikalı nohut tohumu desteği bu yıl da devam ediyor. Tohum desteğinden faydalanmak için başvurular başladı. Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Balcı, "Altındağ'da tarım ve hayvancılığı desteklemek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çiftçilerimiz zarar görmesin, emeklerinin karşılığını alabilsinler diye böyle bir destek vermeyi uygun bulduk. Geçtiğimiz yıl da arpa, buğday, Macar fiği ve nohut tohumu dağıtmıştık. Verdiğimiz tohum desteğinin hasatını da gördük çok şükür... Hasat çok bereketli oldu. İnşallah yine öyle olacak, çiftçi kardeşlerimizin yüzü gülecek” dedi. 

SON BAŞVURU 24 ŞUBAT

Başvuruların Altındağ Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yapılması gerektiğini belirten Başkan Balcı, son başvuru tarihinin 24 Şubat olduğunu hatırlattı. Başkan Balcı "Var olan potansiyelimizi en etkili şekilde kullanmamız ve tarımsal gelirlerimizi katlamamız gerekiyor. Bu nedenle verdiğimiz bu destek çok gerekli ve de çok önemli... Bu fırsattan faydalanan ve bunu iyi değerlendiren tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.