Ankara'da mezarlık suyu kazısında göçük: 1 ölü,1 yaralı

Son dakika haberlerine göre ANKARA'nın Çubuk ilçesinde, mezarlık çeşmesine getirilecek su için yapılan kazıda meydana gelen göçükte Ahmet Ünlütürk (71) hayatını kaybetti, İsa Şanlıtürk (53) yaralandı.

15 Ekim 2020 Perşembe 14:05
Ankara'da mezarlık suyu kazısında göçük: 1 ölü,1 yaralı

ANKARA'nın Çubuk ilçesinde, mezarlık çeşmesine getirilecek su için yapılan kazıda meydana gelen göçükte Ahmet Ünlütürk (71) hayatını kaybetti, İsa Şanlıtürk (53) yaralandı.Olay, dün akşam Yaylak Mahallesinde meydana geldi. Mahalle muhtarı öncülüğünde, köy mezarlığına yapılan çeşmeye getirilecek su için açılan kanalda boru döşeme işlemi sırasında göçük meydana geldi. Yaklaşık 3 metre derinliğindeki kanalda su borusu bağlantısı yapan Ahmet Ünlütürk ile İsa Şanlıtürk, toprak altında kaldı. Çevredekiler tarafından toprak altından çıkarılan  Ahmet Ünlütürk'ün öldüğü belirlendi. Yaralanan İsa Şanlıtürk ise ambulansla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
Ankaraçubuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.