Asım Balcı: “Mahalle Kültürünü Canlandıracağız”

Altındağ’ın mahallelerinde bahar şenlikleri yoğun ilgiyle devam ediyor. Eğlence programlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Çocuklara yönelik şenliklerinde yer aldığı program Altındağ’ın farklı mahallelerinde yapılıyor. Yoğun bir katılımla gerçekleşen programda Çocuklar unutulmuyor. Şenlik alanlarında çocuklara yönelik eğlenceler organize ediliyor. Aileleri ile alana gelen çocukların mutluluğu yüzlerine yansıyor.

27 Mart 2019 Çarşamba 16:12
Asım Balcı: “Mahalle Kültürünü Canlandıracağız”

Katılım sağlayan herkese teşekkür eden Cumhur İttifakı AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, “Kültür sanat ve sosyal projelerle vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Onlar her şeyin en iyisine layık. Hiç merak etmesinler onların gidip göremediği, yapmak isteyip yapamadığı kültür sanat ve sosyal hayata ilişkin ne varsa biz ayaklarına götürmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhur ittifakı Adayı Asım Balcı Altındağ ilçesinde buna benzer organizasyonların devam edeceğini söyledi. Balcı, “Altındağ’ımız her şeyin en iyisine layık. Bunun için vatandaşlarımızın talepleri ve beklentileri doğrultusunda hizmet etmeye gayret edeceğiz” dedi.

“MAHALLE KÜLTÜRÜNÜ CANLANDIRACAĞIZ”

Asım Balcı geçmişte olduğu gibi mahalle kültürü bizim için önemli her mahallemizin bizim için ayrı bir önemi var, birini birinden ayıramayız dedi. Ata sporlarımızı (Etno Spor) Mahallelerimizde yaşatacağız Bu kapsamda toplumumuzun sahip olduğu spor geleneklerinden uzaklaşmaması için etkinlikler düzenleyeceğiz, diyen Balcı hayata geçireceğimiz projeler sayesinde gençlerimiz, çocuklarımız, hayatın içinde sporla kültür sanatla buralardan tanışacak, yetişecek Altındağ’a,  Ankara’ya, Türkiye’ye faydalı bireyler olacaklar inşallah diye konuştu.

“HUZURLU VE GÜVENLİ BİR ALTINDAĞ”

Balcı, “Komşuluk ilişkileri ve dayanışmanın canlandırılması için bu tür organizasyonlar çok önemli, mahallelerimizde hem sosyal hayatı canlandıracağız, hem de mahalle güvenliğini sağlamak adına yetkili kurum ve kuruluşlarla yapacağımız çalışmalarla projelerimizi hayata geçireceğiz.

Huzurlu ve güvenli bir Altındağ vadediyoruz. Parklarımızda, çarşıda, pazarda, sokakta vatandaşlarımız kendilerini huzurlu ve güvenli hissedecek dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.