Bakan Kurum Siteler’de

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Siteler’i ziyaret etti. Bakan Kurum’a ziyaretinde Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da eşlik etti.

28 Ocak 2023 Cumartesi 09:30
Bakan Kurum Siteler’de

Bakan Kurum ve beraberindeki heyet, başkentte mobilyanın kalbinin attığı Siteler’e çıkarma yaptı. Başkan Asım Balcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete; AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara milletvekili Fatih Şahin, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara milletvekilleri Emrullah İşler, Yalçın Akdoğan ve Lütfiye Selva Çam, Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla,  Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik ve MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş da katıldı. 

“SİTELER, TİCARETİN KALBİNİN ATTIĞI YER…”

 "Siteler, Altındağ bölgesinde ticaretin kalbinin attığı önemli yerlerden biri..." diyen Başkan Balcı, "Belediye olarak bölgenin ekonomik ve ticari öneminin daima farkındayız. Bölgedeki eksikleri gidermek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. İlk günden beri Siteler esnafımızın yanındayız. Altındağ'da esnafımızın yanında olmaya da devam edeceğiz. Siteler esnafımızla buluşan ve onları dinleyerek sorunlara çözüm üreten Bakanımız Sn. Murat Kurum’a teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.