BAŞAK CENGİZ’İN İSMİ ALTINDAĞ’DA YAŞAYACAK

Samuray kılıcıyla İstanbul’da vahşice öldürülen Ankaralı Başak Cengiz'in adı, Altındağ'da bir kadın eğitim ve kültür merkezinde yaşatılacak.

17 Kasım 2021 Çarşamba 16:39
BAŞAK CENGİZ’İN İSMİ ALTINDAĞ’DA YAŞAYACAK

Başak Cengiz unutulmayacak. İstanbul Ataşehir'de uğradığı hunharca saldırıda hayatını kaybeden Ankaralı mimar Başak Cengiz'in adı, Altındağ’da bir kadın eğitim ve kültür merkezinde yaşayacak. Cengiz’in uğradığı hain saldırının, tüm Türkiye gibi kendilerini de çok üzdüğünü söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Başak kızımızın ismini Altındağ’da ölümsüz kılacağız. Bundan böyle hatırası kalplerde, ismi ise Altındağ’da yaşayacak” dedi. 

HEPİMİZİN ACISI...

Cengiz'in Yenimahalle'de yaşayan ailesini de ziyaret ederek taziyelerini ileten Başkan Balcı,  “Bu olay hepimizi derinden etkiledi. Ne üzücü bir kayıptır ki, Mimar Başak Cengiz kızımız daha 28 yaşındaydı, hayatının baharındaydı. Acı sadece Cengiz ailesinin acısı değil, hepimizin acısı... Başak Cengiz kızımıza Cenab-ı Allah'tan rahmetler diliyor, kederli ailesine ise sabırlar temenni ediyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.