Başkan Oğuz Teknofest’in Kahramanlarını Ağırladı

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz TEKNOFEST’te Kahramankazan’ın gurur kaynağı olan Poyraz İHA takımını makamında ağırladı.

05 Haziran 2023 Pazartesi 09:28
Başkan Oğuz Teknofest’in Kahramanlarını Ağırladı

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, İstanbul'da düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te 2023 Liseler Arası İHA yarışmasında Türkiye üçüncüsü olan Mustafa Hakan Güvençler Fen Lisesi'nin POYRAZ İHA takımı öğrencilerini makamında misafir etti. Elde ettikleri başarıyı paylaşmak ve sağlanan imkanlar dolayısıyla teşekkür etmek için Başkan Oğuz’u makamında ziyaret eden öğrenciler projelerini de anlattı. Başkan Oğuz Kahramankazan’ı en güzel şekilde temsil eden öğrencileri tebrik ederek hediyelerini takdim etti.

Öğrencilerimizin TEKNOFEST’teki başarılarıyla hep birlikte gururlandık diyen Başkan Oğuz: “Gençlerimizin bilimin rehberliğinde hayata geçirdiği tüm projeler bizleri mutlu ediyor. Yarınlarımızın teminatı ve geleceğin güçlü Türkiye’sinin mimarlarını başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Biliyoruz ki ülkemizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde teknolojide yaptığı devrimleri, üretimleri yine gençlerimiz devam ettirecek. Bu büyük organizasyonda aldıkları başarı ülkemizi gelecekte emin ellere bırakacağımızın bir işareti. Tüm öğrencilerimizi ayrı ayrı kutluyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.