Başkan sokağı süpürdü

Mamak Belediyesi’nin her hafta cumartesi günü bir mahallede gerçekleştirdiği köşe bucak temizlik çalışması tüm hızıyla sürüyor. Mamak Belediyesi Temizlik İşleri, Çevre Koruma ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 200 kişilik hizmet ordusu tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında Fahrikorutürk mahallesi sabahın ilk ışıklarıyla bir uçtan bir uca temizlendi, bakıma alındı.

07 Kasım 2019 Perşembe 10:38
Başkan sokağı süpürdü

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de ekiplerle birlikte çalışmalara katıldı, sokak süpürdü, tabelaları sildi. Köşe bucak temizlik çalışmalarına mahalle sakinlerinin de sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Başkan Köse, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve ferah bir ortamda yaşayabilmeleri için asri görevimiz olan temizlik çalışmalarımızda hiç bir şekilde taviz vermemeye özen gösteriyoruz. Bu doğrultuda halkımızdan bu yapılan temizlik çalışmalarına sahip çıkmalarını rica ediyoruz” diye konuştu.

 

Yollar, sokaklar, parklar bakıma alındı

Her hafta bir mahallede uygulanan köşe bucak temizlik çalışması kapsamında ekiplerin bir bölümü Fahrikorutürk mahallesi’nin tüm sokaklarında köşe bucak temizlik yaparken diğer ekipler ise sokakları yıkadı. Yeşil alanlarda ilaçlama işlemi ile park bahçeler bakıma alınırken, yol bakımı ve asfaltlama çalışması da gerçekleştirildi. Tamamlanan temizlik çalışmalarının sonunda çöp konteynırları da onarılarak boyandıktan sonra ilaçlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.