Binlerce Vatandaş Dayanışma Sofrasında Buluştu

Çankaya Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte 3’ü Çankaya’da, 2’si depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta kurduğu iftar çadırlarında binlerce vatandaşı ilk iftarda ağırladı.

24 Mart 2023 Cuma 10:44
Binlerce Vatandaş Dayanışma Sofrasında Buluştu

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırlarını kuran ve dayanışma sofralarını tüm Ankaralılarla paylaşan Çankaya Belediyesi, depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta kurduğu iftar çadırında da depremzede vatandaşları ağırladı.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket eden Çankaya Belediyesi Cebeci, Türközü ve Yakupabdal Mahallesinde kurduğu iftar çadırlarında Ramazan ayı boyunca vatandaşlara hizmet verecek.

Zübeyde Hanım Sosyal Tesisinde de bir ay boyunca sivil toplum kuruluşları ile iftarda bir araya gelecek olan Çankaya Belediyesi, öğrencilerin de yanında olmaya devam edecek. Ramazan ayı boyunca Çankaya Belediye Başkanlığında ve 100. Yıl Çankaya Evinde yemek saatlerini 18.00-19.30 arası olarak güncelleyen Çankaya Belediyesi bir ay boyunca üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek dağıtımına devam edecek.

HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Çankaya Belediyesi tarihinde bir ilke imza atarak 2014 yılından bu yana kurduğu iftar çadırları ile vatandaşları gönül sofrasında ağırlayan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Ülke olarak çok zor günlerden geçtiğimiz ve büyük felaketler yaşadığımız şu günlerde dayanışmanın ve birlikte olmanın önemini daha iyi anlıyoruz. Bu zor günleri de dayanışma ve yardımlaşma ile atlatacağız. Kurduğumuz iftar çadırları ile dayanışma soframızı büyütüyoruz. Halkımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.