Bosna Büyükelçisi'nden Tiryaki'ye Ziyaret

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Bosna-Hersek’in Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç’i ağırladı.

20 Şubat 2018 Salı 13:39
Bosna Büyükelçisi'nden  Tiryaki'ye Ziyaret

Ankara’da kısa bir süre önce görev yapmaya başlayan Bosna-Hersek’in Ankara Büyükelçisi Sadoviç, Bosna ve Türk halklarının daimi kardeşliğine vurgu yapmak ve tanışmak amacıyla Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki’yi ziyaret etti. Sadoviç, iki ülke arasındaki gönül bağının her zaman daim olacağını vurguladı.
Altındağ Belediyesinin Bosna-Hersek’e yaptığı yatırımlar için teşekkürlerini ileten Sadoviç, uzatılan yardım eli ve verilen desteğin kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti. Bosna ve Türk halklarının asırlar boyu süren kardeşliğinin gelecekte daha da güçlenerek devam edeceğini belirten Sadoviç, Altındağ ile yapılan işbirliğinin artarak devam etmesini temenni etti.
Bosna-Hersek halkı ile kardeşliğin daim olacağını dile getiren Başkan Tiryaki ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükelçi Sadoviç’e “Ankara’ya hoşgeldiniz” diyen Tiryaki, görüşmede hem Altındağ hakkında hem de Bosna Hersek’in Visoko kenti ile sürdürdükleri kardeşlik ilişkileri hakkında bilgi verdi.

Son Güncelleme: 20.02.2018 13:42
Anahtar Kelimeler:
Tiryaki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.