Çankaya Asfalt Sezonuna Başladı

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Çankaya Belediyesi her sene olduğu gibi bu sene de asfalt sezonuna hazır. Çalışmalara başlayan Çankaya Belediyesi, bu yıl 115 bin ton asfaltı Çankaya sokaklarına serecek.

08 Mayıs 2023 Pazartesi 13:36
Çankaya Asfalt Sezonuna Başladı

Tam kaplama, onarım ve yama asfalt çalışmaları ile ilçenin çehresini değiştiren ve geçtiğimiz 9 yılda Çankaya’nın asfalt sorununu çözen Çankaya Belediyesi, çalışmalarını koordineli bir biçimde sürdürüyor. 

  BU YILKİ HEDEF 115 BİN TON 

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte asfalt sezonunu açan Çankaya Belediyesi yıl sonuna dek süren asfalt çalışmalarında belirlediği hedefi aşarak vatandaşlara hizmet sunuyor. 

İlçede yer alan 123 mahallede birden çalışmalarını program dahilinde sürdüren Çankaya Belediyesi bu yıl 115 bin ton asfalt hedefini gerçekleştirmek için tüm birimleriyle çalışmalarına devam edecek.   

  

AMACIMIZ HİZMET ODAKLI ÇALIŞMA 

Göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımlar ile ilçe sakinlerinin takdirini toplayan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerden birisi de Çankaya’nın asfalt ve kaldırım sorunu kalmaması yönündeydi. Geldiğimiz noktada bu sorunu çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk görev günümüzden bu zamana kadar 1 milyon 535 ton asfaltı Çankaya sokaklarına serdik. Amacımız hizmet odaklı ve vatandaşların mutluluğunu esas alan bir anlayış” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.