ÇANKAYALI ÇOCUKLAR EMİN ELLERDE

Çankaya Belediyesinin eğitime verdiği destek artarak sürüyor. Başkan Alper Taşdelen’in göreve geldiği günden bu yana devlet okullarında kapsamlı yenileme çalışması gerçekleştiren Belediye, öğrencilerin güvenliğini öncelik alarak okul çevresi yollarına hız kesici monte ediyor.

14 Ekim 2019 Pazartesi 11:22
ÇANKAYALI ÇOCUKLAR EMİN ELLERDE

2014 yılından bu yana 218 okulun iç ve dış cephelerini tadilattan geçiren Çankaya Belediyesi öğrencilerin güvenliği konusunda da hassas davranıyor. Okul çevrelerindeki yollara hız kesici yerleştiren Belediye, sürücülerin okul yolunda hız yapmalarını engelleyerek çocukların güvenli bir şekilde okullarına ulaşmalarını sağlıyor.

Kendi sorumluluk alanlarında olmamasına rağmen geleceğin teminatı çocukların iyi eğitim alabilmeleri için okulların fiziki şartlarında iyileştirmeye yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Çocukların daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için ilçemizdeki 218 okulun hem iç cephe hem de dış cephelerinde çeşitli tadilatlar gerçekleştirdik. Okul bahçelerini çocuklarımızın keyifle spor yapabileceği, oyun oynayabileceği hale getirdik. Okullarına ve evlerine güvenli ulaşımı da bizim için ayrıca önemli. O nedenle ekiplerimiz okul çevresinde araçların hızını düşürecek kasisler montajlıyor. Onlar için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.