Çubukabad Parkı ve Festival Alanı Hizmete Açıldı!

Festival ve kültürel etkinliklerin yapılması için hazırlanan Çubukabat Parkı ve Festival Alanı projesi, tamamlanarak hizmete açıldı.

07 Ocak 2018 Pazar 11:22
Çubukabad Parkı ve Festival Alanı Hizmete Açıldı!

Aşağı Çavundur Mahallesinde 55 bin metrekare alan üzerinde ve 27 bin metrekaresi yeşil alan olarak yapılan park projesinde bölgenin doğal, kültürel, sosyal varlıkları göz önünde bulunduruldu. Çubukabad Parkı, doğal bitkisi örtüsü ve yapısı korunarak hazırlandı. İçerisinde giriş meydanları, giriş takı, açık hava sergi panoları, su gösteri alanları, çiçek gösteri alanları, festival satış üniteleri, ilçemize özgü tıbbi endemik aromatik bitki parselleri, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, adrenalin parkları, koşu yolu, bin 135 metre uzunluğunda bisiklet yolu, spor öncesi ve sonrası kullanım amacıyla sosyal alanlar, konser alanı, çay kenarı oturma alanları, kafeterya ve 152 araçlık otopark yer almaktadır.

Son Güncelleme: 07.01.2018 11:28
Anahtar Kelimeler:
çubuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.