Doğalgaz Seferberliği Sürüyor

Çubuk Yenice Mahallesinde vatandaşların doğalgaza kavuşmaları için ilk adım atıldı

24 Haziran 2022 Cuma 11:12
Doğalgaz Seferberliği Sürüyor

İlçeye bağlı Yenice Mahallesinde incelemelerde bulunan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Yenice Mahallesi’ndeki imar çalışmasının ardından doğalgaz çalışmasının da bu gün itibarıyla başladığını söyledi.

Mahallede Başkentgaz ekipleri doğalgaz boruların döşenmesi için kanal kazma çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Demirbaş’ın girişimleriyle ilçedeki tüm mahallelerin doğalgazla buluşturulması için başlatılan doğalgaz seferberliği sürüyor. Aşağı Çavundur, Esenboğa, İkipınar ve Kargın Mahallelerin ardından Yenice Mahallesinde de doğalgaz hattı döşeme çalışmalarına başlanıldı.

Başkan Demirbaş ve beraberindekiler daha sonra çalışmaları yerinde inceleyerek, doğalgaz hattı döşenecek bölgeyi gezdi. Başkentgaz yetkililer de çalışmalar hakkında başkan Demirbaş'a bilgi verdi.

Hemşehrilerimizin konforu için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Başkan Demirbaş, ilçeye hizmet yapacak tüm kurum ve kuruluşlara her türlü kolaylığı sağladıklarını kaydederek, ‘’İnşallah ekiplerin hızlı çalışmalarının ardından mahallemiz doğalgaza kavuşacak. Şimdiden mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ diye konuştu.

Doğalgaza kavuşmalarında kendilerine destek olan herkese teşekkür eden mahalle sakinlerinden Yavuz Şahin’de “Belediye başkanımız gerçekten çok uğraştı. Bütün engellemelere rağmen sonunda doğalgaza kavuşuyoruz. Mahallemize doğalgaz gelmesini sağlayan başkanımıza ve tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun. Mahallemizde inşallah doğalgazın konforunu yaşayacağız” ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.