Etimesgut 3 Noktada İftar Verecek

Etimesgut’ta bu yıl Belediye Hizmet Binası ve Atayurt Mahallesi Emekliler Konağı Bahçesi’ne iftar çadırları hizmet verecek. Kahramanmaraş’ta depremin 2. gününden itibaren kurulan mobil aşevinden Ramazan boyunca depremzedelere iftar ve sahurluk verilecek. Depremzedeler, Kahramanmaraş’ta 12 Şubat Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’ndeki iftar çadırından yararlanabilecek.

21 Mart 2023 Salı 11:46
Etimesgut 3 Noktada İftar Verecek

Etimesgut Belediyesi Ramazan’da 3 noktaya iftar çadırı kurdu. Etimesgut’ta bu yıl Belediye Hizmet Binası ve Atayurt Mahallesi Emekliler Konağı Bahçesi’ne iftar çadırları hizmet verecek. Kahramanmaraş’ta depremin 2. gününden itibaren kurulan mobil aşevinden Ramazan boyunca depremzedelere iftar ve sahurluk verilecek. Depremzedeler, Kahramanmaraş’ta 12 Şubat Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’ndeki iftar çadırından yararlanabilecek.

YARALAR SARILACAK
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, asrın felaketi depremler nedeniyle Ramazan ayına buruk gireceklerini belirterek, kurulan iftar çadırları ve yapılacak sosyal desteklerle yaraların hep birlikte sarılacağını söyledi.

EVLERE SERVİS
İkisi Etimesgut’ta biri Kahramanmaraş’ta olmak üzere üç noktada iftar vereceklerini ifade eden Demirel, “Kurduğumuz iftar çadırlarımızda İnşallah günlük 12 bini aşkın hemşehrimize ve depremzede vatandaşlarımıza iftar vereceğiz. Kahramanmaraş’taki mobil aşevimiz hem iftar hem de sahur hizmeti verecek. İftar çadırlarımıza gelemeyen yaşlı, engelli, hasta ve depremzede vatandaşlarımızın evlerine de iftarlıklarını ulaştıracağız. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin” dedi.

SOSYAL YARDIMLAR DEVAM EDECEK
Demirel, aşevinden yılın 365 günü ihtiyaç sahibi, engelli, yaşlı, hasta ve düşkün vatandaşlara sıcak yemek hizmeti verdiklerini hatırlatarak bu desteklerin Ramazan ayı boyunca süreceğini söyledi. Demirel ayrıca depremzede ailelere ve ihtiyaç sahiplerine gıda ve kıyafet yardımlarının artarak devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.