Fatih Duruay Devlet Hastanesinin Temelini Attı!

Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay Gölbaşı’nın uzun süredir beklediği Gölbaşı Eymir Mahallesinde inşa edilen, 250 yataklı devlet hastanesinin temelini attı.

12 Ocak 2018 Cuma 13:26
Fatih Duruay Devlet Hastanesinin Temelini Attı!

Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay Gölbaşı’nın uzun süredir beklediği Gölbaşı Eymir Mahallesinde inşa edilen, 250 yataklı devlet hastanesinin temelini attı.

250 yataklı, 5 katlı Gölbaşı devlet hastahanesinin temel atma töreni gerçekleşti.Törene Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkan’ı Selim Akceylan, AK Parti Gölbaşı Kadın Kolları Başkan’ı Hayrunnisa Işık Aydoğan, Ak parti Yönetim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri katıldı.

‘2019 Yazında Hastahane Hazır’

Temel atma töreni öncesi hastanenin özellerini tanıtan Proje Müdürü Kemal Elgün “ Eymir ve Mogan gölü manzaralı hastanemiz hava temizliği açısından da Türkiye’nin en iyi hastahaneleri arasında yer alacaktir.İçerisinde amaliyathaneleri, Koroner yoğun bakım odaları, anne oteli ile modern bir hasta olarak hizmet verecektir.Proje esnasında bize verdiği destekden dolayı Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay’a teşekkür ediyorum, inşallah Devlet Hastanemizi belediyemizin katkılarıyla daha kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Duruay: “En Temel İhtiyaç Karşılanacak”

Gölbaşı Belediye Başkan’ı Duruay ise “Gölbaşı’nın en temel ihtayaçlarından olan hastane ihtiyacını yeni hastahanemizin hizmete geçmesiyle karşılıyoruz.200 yatak kapasitesi ile ihale edilen ancak 250 yatak kapasitesine çıkarılabilecek hastahanemiz 2019 yılı içerisinde hizmete girecektir.

Hastahanemizin ülkemize milletimize ve Gölbaşımıza hayırlar getirmesini diliyorum.Yatırımlarından dolayı Başta Cumhurbaşkan’ımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Başbakan’ımız Binali Yıldırım’a, Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan’a teşekkür ederim” dedi.

Son Güncelleme: 12.01.2018 13:48
Anahtar Kelimeler:
Fatih Duruay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.