Fethi Yaşar’dan sınav gruplarına çanta ve kitap desteği

Yenimahalle Belediyesi Etüt merkezi öğrencilerine eğitim desteği

07 Ekim 2020 Çarşamba 12:35
Fethi Yaşar’dan sınav gruplarına çanta ve kitap desteği

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediyenin destek eğitim merkezlerinde sınava hazırlanan 8. ve 12’inci sınıf öğrencilerine jest yaptı.

400’ü Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 12’inci sınıf, 400’ü de Liselere Geçiş Sistemi Sınavı’na (LGS) hazırlanan 8’inci sınıf öğrencisi olmak üzere ilçe genelinde 6 eğitim merkezinden toplam 800 öğrenciye, çanta ve sınava hazırlık kitapları dağıtıldı.

Yardımcı kitaplar, eğitim merkezi öğretmenlerinden

Sınav grubu öğrencilerini makamında ağırlayan başkan Yaşar, belediyenin eğitime destek merkezlerinde görev yapan öğretmenlerin hazırladığı yardımcı kitaplar ile okul çantalarını çocuklara vererek, başarı diledi.Belediye olarak çocukların donanımlı bireyler olarak yetişmesi amacıyla kurdukları destek eğitim merkezlerine büyük önem verdiklerini ifade eden Yaşar, “Türkiye'de dershanelerin kapanmasıyla bu merkezleri ilk açan belediyeyiz. Yenimahalle’nin çocukları daha güzel branşları kazansın, yarının diplomatları, ekonomistleri, doktorları, mimarları, mühendisleri, eğitimcileri ve iş adamları Yenimahalle’den çıksın istiyoruz” dedi.

Öğrencilerden Yaşar’a teşekkür

Eğitim merkezi kursiyerleri adına kısa bir konuşma yapan öğrenciler de “Bize bu imkanı sunan Başkanımız Fethi Yaşar başta olmak üzere emek veren hocalarımıza, tüm öğrenci kardeşlerimiz adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 07.10.2020 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.