Gazeteciler Akgül’ü ziyaret etti

Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e ziyarette bulundu. 

04 Aralık 2017 Pazartesi 11:11
Gazeteciler Akgül’ü ziyaret etti

Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e ziyarette bulundu. Basının halkın gözü kulağı olduğunu ifade eden Akgül, “Basınımız üstlenmiş olduğu görev hasebiyle omuzlarına çok büyük bir yük almıştır. Ancak bu sorumluluğu yerine getirebilme adına bürokrasi ve yerel yönetimler ile doğru ve düzeyli ilişkiler kurmak çok önemlidir. Sizler de bunları çok güzel bir şekilde yerine getiriyorsunuz” dedi.

Mamak’ta birçok proje faaliyete geçti

Özellikle gecekondular ile anılan Mamak’ı bir kentsel dönüşüm alanına çeviren Başkan Mesut Akgül’e başarılarından ötürü tebriklerini sunan Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ömer Uzun, özellikle Mamak’ta sosyal ve kültürel alanda da birçok önemli projenin faaliyete geçtiğini gözlemlediklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
MAMAKMesut Akgül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.