Gümüşhaneliler Sincan'da Buluştu...

Mübarek Ramazan ayında da halkla iç içe olmayı tercih eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Gümüşhaneliler Derneğinin iftar sofrasına konuk oldu. Başkan Ercan’ın yanı sıra AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, Milletvekili Adayı Kurtçan Çelebi ve Ak Parti Sincan Gençlik Kolları da katıldı.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 13:21
Gümüşhaneliler Sincan'da Buluştu...

Ramazan ayında farklı iftar programlarına katılan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincan’da ikamet eden Gümüşhaneliler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar sonrasında konuşan Başkan Ercan Gümüşhane insanının sıcak kanlılığına vurgu yaparak, ’’Sizinle bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Önümüzdeki süreçte de destek ve dualarınızı esirgemeyin’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun da konuşmasında 24 Haziranın önemine değinerek, ’’ Vakit Sincan vakti, vakit Türkiye vakti. 24 Haziran’da da tüm Gümüşhanelilerin milletin adamının arkasında duracağına, milletin adamının layık olduğu yere getireceğine olan inancım tamdır’’ diye konuştu.

Gümüşhaneliler de Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve katılanlara teşekkürlerini iletirken destek sözü verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.