“Hüsrana Uğrayıp Gidecekler”

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, teşkilat mensuplarıyla AK Parti Kahramankazan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında buluştu.

28 Mart 2023 Salı 14:08
“Hüsrana Uğrayıp Gidecekler”

Konuşmasında yaklaşan 14 Mayıs seçimlerinden bahseden Başkan Oğuz; “Ülkemizin geleceği açısından önemi büyük bir seçim sürecine girdik. AK Parti teşkilatlarımız kuruluşumuzdan bu yana her gün kapı kapı, bina bina dolaşıyor, hiçbir zaman eksikliklerini hissettirmiyor ve bunu bir görev olarak değil bir gönül borcu, bir vefa ve kardeşlik borcu olarak yapıyor. Sadece seçim zamanı gelip insanlara hoş görünmek için vaat satanlar yine hüsrana uğrayıp gidecekler. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta Kahramankazan’da masalarda kararlaştırılan adayların karşısında, milletimizin kalbindeki yeri yıllardır asla değişmemiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok farklı açık ara bir seçim neticesi alacak” diye konuştu.

Yakın zamanda yaşanan felaketin ardından yaptıkları çalışmaları anlatan Oğuz; “Bu Ramazan Malatya Erkenek’te 2 bin kardeşimize sizlerin adına iftar sofraları kuruyoruz. Kahramankazan’da deprem bölgesinden gelen 3 bin 500 kardeşimiz 971 evde ikamet ediyorlar, ihtiyaçlarını Kahramankazan Belediyesi olarak elimizden geldiğince gidermeye çalışıyoruz. Ramazan ayının rahmetini, bereketini, muhabbetini, kardeşliğini doyasıya yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyoruz. Cenab-ı Hak tuttuğumuz oruçları kabul eylesin’’ dedi.

Organizasyona katılımın oldukça yoğun olmasıyla birlikte Başkan Oğuz’un konuşmasının ardından dualar eşliğinde iftar yemeği yenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.