HUZUREVİ SAKİNLERİ HACI BEKTAŞ-I VELİ TÜRBESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Keçiören Belediyesi Gönül Köşkü Huzurevi’ndeki yaşlılar için Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Türbesi’ne gezi düzenlendi. Yaşlılar buradaki ziyaretlerinde dualar ederek türbenin manevi hazzını doyasıya yaşadı. Türbe ziyaretinin ardından Nevşehir’deki tarihi ve turistik noktaları da görme fırsatı bulan yaşlılar, gezinin düzenlenmesi için talimat veren Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’a teşekkür ettiler.

05 Temmuz 2022 Salı 16:42
HUZUREVİ SAKİNLERİ HACI BEKTAŞ-I VELİ TÜRBESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da belediyeye ait otobüsle ve belediye personelinin rehberliğinde Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Türbesi’ne düzenlenen gezide edilen duaların kabul olmasını diledi. Altınok, “Ana ve babalarımızın istedikleri yerlere gezi düzenlemeye devam edeceğiz. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Allah onları başımızdan eksik etmesin.” dedi.​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.