İlk İftar Osmaniye’de

Altındağ Belediyesi, Ramazan ayında da deprem bölgesinde… Osmaniye’de depremzedeler için iftar ve sahur ikramı başladı. Ramazan ayının ilk iftarında Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da Osmaniyelileri yalnız bırakmadı.

24 Mart 2023 Cuma 09:12
İlk İftar Osmaniye’de

Depremin olduğu ilk günden bugüne verdiği destekle gönülleri fetheden Altındağ Belediyesi, desteğini Ramazan ayında da devam  ettiriyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın talimatlarıyla, Ramazan ayında da depremzedeler için aşevi hizmeti verilmeye devam ediliyor. Osmaniye’de bulunan Altındağ Belediyesi aşevi, iftar ve sahurda da depremzedelere hizmet vermeye başladı. Ramazan ayının ilk iftarında Altındağ Belediyesi aşevinde Osmaniyelilerle birlikte iftar yapan Başkan Balcı, herkese hayırlı ve huzurlu Ramazanlar temenni etti. 

“RAMAZAN SOFRASINDA DA BİRLİKTEYİZ”

Altındağ Belediyesi’nin ilk günden itibaren bölgede yaşamı kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa yaptığını söyleyen Başkan Asım Balcı “Altındağ Belediyemizin yardım elini ilk günden itibaren depremzede kardeşlerimize uzattık. Kardeşlerimizi Ramazan ayında da yalnız bırakmadık. Ramazan sofrasında da biriz, beraberiz…” dedi. Başkan Balcı “Depremzede vatandaşlarımızla iftar ve sahur sofrasında ekmeğimizi bölüştük, hep birlikte dua ettik. İnşallah hayırlı ve huzurlu, acıların geride kaldığı bir Ramazan ayı geçirmeyi diledik” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.