Kahramankazan Belediyesi 300 çocuğu sünnet ettirdi

Kahramankazan Belediyesinin düzenlediği organizasyonla 300 çocuk sünnet edildi.​​​​​​​Kahramankazan Belediyesi Güvençli İbrahim Çavuş Mahalle Kültür Evi'nde düzenlenen organizasyonda, tüm çocuklara sünnet kıyafeti...

20 Haziran 2022 Pazartesi 16:12
Kahramankazan Belediyesi 300 çocuğu sünnet ettirdi

 Kahramankazan Belediyesinin düzenlediği organizasyonla 300 çocuk sünnet edildi.

Kahramankazan Belediyesi Güvençli İbrahim Çavuş Mahalle Kültür Evi'nde düzenlenen organizasyonda, tüm çocuklara sünnet kıyafeti hediye edildi, ailelere ise çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kahramankazan'da 58 bin nüfuslu büyük bir aile olduklarını ve bu ailenin tüm fertlerinin her zaman yanında bulunduklarını söyledi.

Oğuz, şunları kaydetti:

"İlçemizde ikamet eden 3 yaş ve üzeri 300 çocuğumuz için ücretsiz sünnet hizmeti verdik. Yalnızca ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerimiz değil, talepte bulunan tüm ailelerimizin çocuklarını sünnet ettirdik. İlkini geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz bu şöleni geleneksel hale getireceğiz. Yavrularımız için temmuz ayı içerisinde bir de şölen düzenleyeceğiz."

Son Güncelleme: 20.06.2022 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.