Kahramankazan zabıtasında bayram seferberliği!

Kahramankazan Belediyesi zabıta ekipleri, Kurban Bayramı için teyakkuza geçti. Bayram süresince görevinin başında olacak zabıtalar, bu kapsamda vatandaşın sağlığını tehlikeye düşürebilecek her türlü olumsuzluğa karşı tedbirlerini aldı.

30 Ağustos 2017 Çarşamba 10:43
Kahramankazan zabıtasında bayram seferberliği!

Kahramankazan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların rahat bir Kurban Bayramı geçirmesi için teyakkuza geçti. Zabıta ekipleri bu kapsamda vatandaşların kurbanlıklarını keseceği et kombinaları, kesimhaneler başta olmak üzere tatlı ve şekerleme üretimi yapılan işletmelerde gerekli denetimlerini tamamladı.  Zabıta ekipleri, gidilen iş yerlerinde ruhsat, hijyen belgesi, etiket gramaj kontrolleri ve imalathaneleri ile çalışan personellerin uygunluğu gibi kontrolleri denetledi.

Bayram süresince çalışacaklar

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, bayram süresince görevlerinin başında olacak zabıta ekiplerinin, Kurban Bayramı için kapsamlı bir çalışma içinde olduğunu belirterek, şöyle konuştu: 
“Kurban Bayram’ında vatandaşlarımız ilçedeki kurbanlıklarını keseceği et kombinaları, kesimhaneler ile tatlı ve şekerleme üretimi yapılan işletmelere yoğun ilgi gösterecek. Bundan dolayı vatandaşın sağlığını tehlikeye atacak olumsuzlukları ortadan kaldırmamız gerekiyor. Zabıta ekiplerimiz yoğun bir gayret içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar sonucunda belediye olarak bayrama hazırız. Tüm İslam Âlemi ve Türkiye’nin bayramını kutluyorum. Kurban Bayramı’nın huzur, güven ve refah içerisinde geçmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.