Kariyer Günleri İş Arayanla İşvereni Buluşturdu

23 Mayıs 2024 Perşembe 10:18
Kariyer Günleri İş Arayanla İşvereni Buluşturdu

Mamak Belediyesi, ilçedeki istihdam oranını artırmak için önemli bir adım daha attı. İşveren ve iş arayan arasında köprü vazifesi gören Mamak İstihdam Merkezi (MİM) Kariyer Günü düzenledi. Mamak Belediyesi Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenen program, Mamak İstihdam Merkezi’ne başvuru yapan ve firmaya bireysel başvuru yapan iş arayanlarla firma yetkililerini buluşturdu. 250’nin üstünde başvurunun yer aldığı Kariyer Günü etkinliğinde, firma yetkilileri iş arayanlarla mülakat gerçekleştirdi.

 

 

Mamak’ta kariyer yolculuğu

Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi, kariyer odaklı etkinliklerle, iş arayanları profesyonel dünyayla buluşturmaya devam ediyor. Kariyer Günü kapsamındaki buluşmaya, Ankara’da hizmet üreten Koza İnsan Kaynakları konuk oldu. Depo personeli, toplama, dağıtım, etiketleme, paketleme, sevkiyat gibi başlıklarda personel alımı yapan firma, on kişilik değerlendirme ekibiyle, görüşmesi olumlu sonuçlanan vatandaşların işe giriş işlemlerini hemen başlattı. İşe başlayanlar, 18-40 yaş aralığında olmak, askerliğini yapmış olmak, diksiyonu düzgün, iş tecrübesine sahip olmak, en az ortaokul mezunu olmak ve güler yüzlü olmak gibi kriterlerde değerlendirildi. Koza İnsan Kaynakları ailesi adına, Mamak Belediyesi’ne teşekkür eden firmanın Bölge Müdürü Mert Özkan, “ Umduğumuzdan daha fazla başvuru aldık. Mülakatlarımız çok güzel geçti. Bir insana dokunabilmek çok güzel bir duygu. Bu anlamda Mamak İstihdam Merkezi’ne bizlerle iş arayanları buluşturduğu için çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.