Keçiören'de 10 bin genç spora gitti

Keçiören Belediyesi'ne bağlı havuzlar ve spor merkezleri 4 mevsim Keçiörenli'lerin akınına uğruyor.

28 Ocak 2018 Pazar 13:03
Keçiören'de 10 bin genç spora gitti

Donanımı ve nitelikleriyle 7'den 77'ye herkesi sağlıklı yaşama özendiren tesislerden son 1 yıl içinde faydalananların sayısı 10 bini geçti.

En fazla yoğunluğun yaz dönemi yaşandığı tesisler kışın da sporunu aksatmayarak zinde kalmak isteyenlere hizmet vermeye devam ediyor, Kalaba Spor Merkezinden yaklaşık 3.500, Aktepe Spor Merkezinden 1.800, Etlik Spor Merkezinden 3.450, Mevlana Spor Merkezinden ise 1.420 kişi faydalandı. Spor merkezlerine en fazla devam edenler ise gençler oldu.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise yüzme eğitimlerine de dikkat çekerek; "Hijyenik koşullarda, uzman eğitmenler eşliğinde çocuklarımızın yüzme öğrenmesini açtığımız kurslarla da destekliyoruz. Özellikle gençlerin sporu bir yaşam biçimi olarak alışkanlık haline getirmesini önemli bir kazanım olarak görüyoruz. Engelli vatandaşlarımızın kullanıma özel yaptığımız spor merkezlerimize herkesi bekliyor, sporu ihmal etmeyin diyoruz."  dedi.​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.