Keçiören'de Parklar Daha Güvenli!

Türkiye’de son zamanlarda meydana gelen ‘kayıp çocuk’ vakaları ile ilgili harekete geçen Keçiören Belediyesi, çocuk oyun parklarını kamera sistemleriyle donatmaya devam ediyor. Faaliyete geçirilen kamera sistemleriyle 24 saat izlenebilme imkânına kavuşan parklar Keçiören’deki ailelerin güven duyduğu alanlar olarak öne çıkıyor.

10 Eylül 2018 Pazartesi 09:32
Keçiören'de Parklar Daha Güvenli!

Keçiören Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün faaliyetleri kapsamında yaygınlaştırılmaya devam eden çocuk oyun parklarındaki kamera sistemleri, kayıp çocuk vakalarının önlenmesi için alınan tedbirler kapsamında önemli bir aşama olarak göze çarpıyor. Çocuk güvenliği ve ailelere gönül rahatlığı sunmak için hayata geçirilen kamera sistemleri Keçiören Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde bulunan izleme merkezinden 24 saat izlenebiliyor.

Keçiören Belediyesi tarafından 24 saat izlenen; Türkistan Parkı, Çiçekli Parkı, N. Fazıl Kısakürek Parkı, Adnan Menderes Parkı, M. Çakıroğlu Parkı, İsmet Aydın Parkı, Gazino Merkez Parkı, Fatih Terim Parkı, Kanuni Parkı, Süleymaniye Parkı ile Ihlamur Vadisi 1’inci ve 2’nci etap parkları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Türkiye’de 456 parkla ilk sıralarda yer alan Keçiören, yeşil alan projelerindeki sürdürülebilirliğiyle biliniyor.

BAŞKAN AK’TAN 50 OYUN PARKI İÇİN MÜJDE

Kamuoyunun gündemini uzun süre meşgul eden kayıp çocuk vakalarına ilişkin Keçiören Belediyesi olarak alınan bir dizi tedbirlerin ilk ayağını oluşturan kamera sistemlerine ilişkin değerlendirmeyi Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak yaptı. Toplumda infial yaratan kayıp çocuk vakalarından hareketle, Keçiören Belediyesi olarak topluma kazandırdığımız sosyal alanlarımızı güvenli hale getirmek için seferberliğimiz devam ediyor diyen Başkan Ak, “ Bilhassa çocuk oyun parklarından ailelerimiz ve çocuklarımız gönül rahatlığıyla istifade edebilsin diye bu alanlarımızı kamera sistemleriyle güvenli hale getirmeyi sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde yaklaşık 50 oyun parkını daha kamera sistemleriyle donatarak güvenliğini sağlamış olacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği hayata geçirdiğimiz ortak kullanım alanlarımızın, vatandaşlarımız tarafından tercih edilen ve onları cezbeden alanlar olarak şekillenmesine özen gösteriyoruz” diye konuştu.​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.