Keçiören’e Bahar Geldi

Nisan ayının gelmesiyle birlikte Keçiören’deki park ve bahçelerde bulunan ağaçlar ve süs bitkileri çiçek açtı. Binlerce tür bitkinin uyanışına tanıklık eden Keçiörenliler kartpostallık manzaralar eşliğinde anı ölümsüzleştirerek baharın keyfini yaşamaya başladı.

31 Mart 2023 Cuma 14:28
Keçiören’e Bahar Geldi

Nisan ayının gelmesiyle birlikte Keçiören’deki park ve bahçelerde bulunan ağaçlar ve süs bitkileri çiçek açtı. Binlerce tür bitkinin uyanışına tanıklık eden Keçiörenliler kartpostallık manzaralar eşliğinde anı ölümsüzleştirerek baharın keyfini yaşamaya başladı. Atatürk Botanik Bahçesi ve Nursultan Nazarbayev Parkı başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında yer alan yüzlerce devasa park yediden yetmişe tüm vatandaşlar için baharı karşılama durakları oldu.  

İlkbaharın keyfini doyasıya yaşamak isteyen Ankaralıları Keçiören’e davet eden Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Şelaleler, güller şehri Keçiören’imiz bahara merhaba diyor. Geçmişten beri bitki cenneti olan park ve bahçelerimizi bu yıl da çeşitli ağaç, gül ve çiçeklerle donattık. Her birini ayrı bir emekle büyüttüğümüz bitkilerimiz bu baharda da bizlere huzur veriyor. Parklarımızın çoğunda yürüyüş ve koşu yollarımız var. Spor yapan vatandaşlarımız rengârenk çiçeklerin arasında bol oksijenli bir ortamda sağlık buluyor. ​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.