Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Çocuklara Ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, başıboş köpek saldırıları ile yaralanan çocukları ziyaret etti.

05 Aralık 2022 Pazartesi 12:24
Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Çocuklara Ziyaret

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çocuklar, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye saldırı anını anlattı, korku ve endişelerini paylaştı. Aileler de Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’den saldırgan sokak köpeklerinden dolayı sokakların güvensiz olduğunu söyledi.

“İnsanlarımız Sokakta Güvenle Gezebilmeli”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “İnsanlarımız sokaklarda, köpek korkusu olmadan, ısırılma endişesi olmadan güvenle gezebilmeli. Sokaktaki canlar da aç susuz gezerek mutsuz bir hayat sürmesin. Özellikle hayvan severler, sokak köpeği sahiplensin ki köpekler acıktığında susadığında sahipleri onu beslesin, onunla oynasın, güzel vakit geçirsin” diye yazdı.

Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak köpekleri konusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bin 200 hayvan kapasiteli Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Merkezi’nde, patili dostlarımızın bakım ve tedavileri sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılıyor.    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.