Mamak Belediyesi Çağrı Merkezi hizmete devam ediyor

Bölge halkının işlerini belediyeye gitmeksizin bir telefonla çözüme kavuşturan Mamak Belediyesi Çağrı Merkezi, vatandaşa 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.

04 Ocak 2018 Perşembe 16:19
Mamak Belediyesi Çağrı Merkezi hizmete devam ediyor

94 bin 180 kişiye dönüş yapıldı

Bölge halkının işlerini belediyeye gitmeksizin bir telefonla çözüme kavuşturan Mamak Belediyesi Çağrı Merkezi, vatandaşa 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor. Bu hizmet kapsamında 2017 yılı içerisinde çağrı merkezine telefonla gelen 66 bin 180 çağrıya ve elektronik ortamda gelen 28 bin maile geri dönüş sağlandı.

7/24 hizmet veriyor

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Haftanın 7 günü hizmet veren çağrı merkezimiz vatandaş için tam bir bilgi kaynağı olarak hizmet veriyor. Vatandaşlarımız bilgi almak, sorunlarına çözüm bulmak için merkezimizle iletişime geçiyor. Resmi kurumlarla işi olan vatandaşlardan tutun, hava şartları nedeniyle çeşitli sorunlar yaşayan vatandaşlara kadar birçok kişi doğrudan bize ulaşıyor” dedi. 

Bir telefon kadar yakın

Vatandaşlar çağrı merkezi aracılığıyla fen işleri, zabıta, sağlık işleri, park ve bahçeler başta olmak üzere belediyeyle alakalı hizmet talebi ya da yapılan hizmetlerle ilgili görüş bildirebiliyor. 

Anahtar Kelimeler:
MAMAK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.