Mamak Belediyesi'nin 39. Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Kutlama

Mamak Belediyesi'nin kuruluşunun 39. yıl dönümü Musiki Muallim Mektebi’nde düzenlenen programla kutlandı.

23 Kasım 2022 Çarşamba 10:27
Mamak Belediyesi'nin 39. Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Kutlama

Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Eski Belediye Başkanı Gazi Şahin, Mamak Belediye Başkan Yardımcıları ve mahalle muhtarlarının katılımlarıyla gerçekleşen kutlama töreninde konser verildi.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Antik Oda Müziği Grubu, verdiği “Antik Tınılar Konseri” ile kulakların pasını sildi.

“Ödüller, önemli işler yaptığımızın göstergesi”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Belediyemizin kuruluşunun üzerinden 39 yıl geçti. Bizler bayrak yarışında halkımıza hizmet etmek için görevimizi aşkla yapmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana “Mamak Çok Daha Güzel Olacak” dedik ve Mamak’ımız çok güzel yerlere geldi. Kütüphanelerimizle, aile ve bilim merkezlerimizle, millet kıraathanelerimizle, tesislerimizle, spor salonları ve yüzme havuzlarımızla Başkent’in aranan belediyesi olduk. Verilen ödüller Mamak Belediyemizin ne kadar önemli işlere imza attığının göstergesi. Kuruluş yıl dönümümüz kutlu olsun. İnşallah daha çok eser ve hizmetle Mamaklı  hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.