Mamak'ta Başkan Köse’den gece denetimi

Mamak’ta Covid-19 Tedbirlerine Yönelik Gece Denetimi yapıldı.

26 Ekim 2020 Pazartesi 11:10
Mamak'ta Başkan Köse’den gece denetimi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliği’ne gönderilen “Koronavirüs Denetimleri” kapsamında başlatılan maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimleri, Mamak’ta aralıksız devam ediyor. “Sağlık İçin, Hepimiz İçin” sloganıyla gerçekleştirilen uygulama kapsamında Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Akdere, Dereboyu ve Tuzluçayır mahallelerinde iş yerlerine ve vatandaşlara yönelik gece denetiminde bulundu. Denetimlerde, esnaflar ve vatandaşlar maske ve sosyal mesafe konusunda uyarıldı. Başkan Köse, kurallara uyan esnafa ve vatandaşlara teşekkür etti.

Kola takılan maske işe yaramaz

Emniyet, jandarma ve zabıta ekiplerinin ortak çalışmasıyla Mamak’ta uygulamalara aralıksız devam edildiğini kaydeden Başkan Köse, “Denetimlerdeki amacımız halkımızı bilinçlendirmek ve uyarılarda bulunmak. Kola takılan maske işe yaramaz. Maskenin doğru bir şekilde takılması gerekiyor. Maskemizi takarak, sosyal mesafe ve hijyene dikkat  edersek hayatımız normalleşecektir. El ele vererek virüsü yeneceğiz inşallah” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.