Mamak'ta öğrencilerin yeni adresi 'Uyanık Kütüphaneleri'

Ankara'nın Mamak ilçesinde 'Uyanık Kütüphane' teması adı altında öğrencilere çalışma imkanı sağlıyor. Kütüphanelerde okuyucu Wİ-Fİ'li çalışma ortamı imkanının yanı sıra aynı zamanda ikramlıklarda bulunuyor.

15 Kasım 2023 Çarşamba 11:46
Mamak'ta öğrencilerin yeni adresi 'Uyanık Kütüphaneleri'

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ile örnek olurken ilçede eğitime ve çevreye verdiği önemle de vatandaştan tam not almayı başardı. Belediye bünyesinde 'Uyanık Kütüphanesi' adı altında açılan çalışma ortamları da farklı konsepti ile dikkat çekiyor.

Özellikle üniversite öğrencilerinin akın akın gittiği kütüphaneler Wİ-Fİ'li çalışma ortamı sunuyor. 2 bin 500 ile 3 bin arasında değişen kitap sayısı ile üniversite öğrencilerinin vazgeçilmez adresi haline gelen kütüphanelerde en az bir en fazla 3 çalışma salonu bulunuyor.

İlçede 18 tane kütüphane bulunuyor. Belediye sunduğu çalışma ortamının yanı sıra aynı zamanda çay ve simit ikramlarında da bulunuyor. Çalışma ortamları kütüphanelerde farklılık gösterirken 5 Uyanık Kütüphanesinde haftanın her günü açık bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
KÜYÜPHANEMAMAKUYANIK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.