Mamak’ta Parklar Bahara Hazırlanıyor

 Mamaklıların nefes alacağı yeşil alanların çoğalması, çocukların kaliteli vakit geçirebilmesi ve herkesin açık havada spor yapması için park sayısını her geçen yıl artıran Mamak Belediyesi, ilçede bulunan 354 parkta 700 adet pergoleyi yenileyerek daha işlevsel hale getirdi.

05 Şubat 2018 Pazartesi 10:20
Mamak’ta Parklar Bahara Hazırlanıyor

Bahar hazırlıklarına aralıksız devam eden Mamak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede yer alan parklardaki oyun gruplarını, bank ve masalar ile spor aletlerini revize ederek, yıprananları yenileri ile değiştiriyor.

İhtiyaçlara göre hizmet veriyoruz

İlçede bulunan parkların hem estetik hem de kullanım açısında çok daha nitelikli hale geldiğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamak’ımızı güzelleştirmek ve yeşil alan miktarını arttırmak için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Parklarımızı genç, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önüne alarak inşa ediyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.