Mustafa Ak'a Yılın Doğaya Dönüş Projesi Ödülü

Başarılı hizmetleri ve çalışmalarıyla Keçiörenli’lerin takdirini kazanan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

26 Ocak 2018 Cuma 11:08
Mustafa Ak'a Yılın Doğaya Dönüş Projesi Ödülü

Kaliteli hizmeti ilke edinen Başkan Ak, 8. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri’nde Gümüşdere Ihlamur Vadisiyle “Yılın Doğaya Dönüş Projesi” ödülüne layık görüldü. Başkan Ak ödülünü TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın elinden aldı.

Sheraton Oteli’nde düzenlenen ödül dağıtım töreni siyaset, sanat ve iş dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi. 30 farklı kategoride ödüllerin dağıtıldığı törene TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı ödülünü alması için sahneye davet eden sunucu Ece Erken, “Doğaya dönüş projesi ile doğa dostu bir belediye başkanı olduğunu gösteren değerli bir isim” diye anons etti. Meclis Başkanı Kahraman Mustafa Ak’a ödülünü verirken, tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kendisini “Yılın Doğaya Dönüş Projesi” ödülüne layık gördükleri için Buhara Medya Grubu’na teşekkür eden Mustafa Ak ise aldığı bu ödülün teşvik edici olduğunu belirterek, “Aldığımız ödül daha çok çalışma şevki verdi bize. Keçiören’i daha iyi ve daha güzel yapmak için çok çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden yine Gümüşdere Ihlamur Vadisiyle Kent Ekonomilerine Katkı dalında ödül alan Ak, “Doğa ile insanı buluşturan Gümüşdere Ihlamur Vadisi Keçiören'e değil Ankara'ya ve Türkiye'ye kazandırılmış bir tema vadidir. Geçmişe saygı, geleceğe ve doğaya katkıdır.  Eskiden insanların dinlenip, balık tuttuğu Gümüşdere'nin yeniden kendi kimliğine kavuşmasıdır.” İfadelerini kullandı.​

Anahtar Kelimeler:
Keçiören
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.