Öğrencilere karne hediyesi Başkan Demirbaş’dan

Yarıyıl tatiline sayılı günler kala Çubuk Belediyesi, öğrencilere karne hediyesi olarak "Grup Rafadan Tayfa Sahne Gösterisi ve Konserini’’ ücretsiz sevenleriyle buluşturdu.

20 Ocak 2023 Cuma 09:52
Öğrencilere karne hediyesi Başkan Demirbaş’dan

Yarıyıl tatiline sayılı günler kala Çubuk Belediyesi, öğrencilere karne hediyesi olarak "Grup Rafadan Tayfa Sahne Gösterisi ve Konserini’’ ücretsiz sevenleriyle buluşturdu.
Yarıyıl tatili öncesi çocuklara ilk sürprizini yapan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Tebessüm Düğün ve Konferans Salonunda TRT Çocuk ekibi tarafından sahnelenen "Grup Rafadan Tayfa Sahne Gösterisi ve Konserini’’ çocukların beğenisine sundu.


İlçedeki anaokulu ve ilkokulu seviyesindeki çocukların katıldığı etkinlikte sevilen karakterler eşliğinde çocuklar öğrenirken bir taraftan da doyasıya eğlendiler.
Programın açılışında konuşan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, öğrencileri yoğun bir eğitim ve öğretim programının ardından eğlenerek dinlendirmek istediklerini söyledi.
İlçedeki tüm çocukların yarıyıl tatilini en güzel şekilde geçirmelerini istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Demirbaş, ‘’Mutlu olmayı, eğlenmeyi tüm çocuklarımız hak ediyor. Bizlerin en kıymetlileri olan çocuklarımıza ilk karne hediyesini vermek istedik. Bu nedenle de "Grup Rafadan Tayfa Sahne Gösterisi ve Konserini’’ onlarla ücretsiz olarak buluşturduk. Önümüzdeki süreçte öğrencilerimize yönelik sürprizlerimiz devam edecek. Şimdiden tüm çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum’’ diye konuştu.
Başkan Demirbaş, çeşitli sahne programların ve dijital oyunların da sergilendiği programı öğrencilerle birlikte bir süre izledi.  
Dijital oyunlar eşliğinde İstanbul sokaklarının renkli, maceralı ve bir o kadar da eğlence dolu dünyasının Rafadan Tayfa karakterleriyle anlatıldığı programda çocuklar eğlenceli vakit geçirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.