Polatlı'dan gelen köpekler sağlıklarına kavuşuyor

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Ankara Polatlı’dan gelen 15 yetişkin ve yavru köpeğin tedavisine tamamladı. Kaşektik (aşırı zayıflık), kronik uyuz ve mantar, köpek gençlik hastalığı, enfeksiyon rahatsızlıkları nedeniyle ciddi bir tedavi ve bakıma muhtaç olan köpekler sağlıklarına kavuştu. Bir müddet daha gözetim altında tutulacak olan hayvanlar daha sonra Polatlı’ya gönderilecek.

04 Şubat 2018 Pazar 20:10
Polatlı'dan gelen köpekler sağlıklarına kavuşuyor

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Ankara Polatlı’dan gelen yetişkin ve yavru 15 hastalıklı ve bakıma muhtaç köpeğin tedavisini tamamladı. Kaşektik(aşırı zayıflık), kronik uyuz –mantar, köpek gençlik hastalığı, enfeksiyon rahatsızlıkları nedeniyle ciddi bir tedavi ve bakıma muhtaç olan köpekler sağlıklarına kavuştu.

Bir müddet daha gözetim altında tutulacak olan hayvanlar daha sonra Polatlı’ya gönderilecek.

Köpeklerin barınağa getirildiklerinde diğer köpeklere tehdit oluşturmaması için farklı bir bölümde tedavi ve bakımlarının  yapıldığını belirten yetkililer süreci şu şeklide anlattı: “Köpekler kurumlar arası gerekli yazışmaların ardından Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine getirildi. Köpeklerin neredeyse tamamında kaşektik, kronik uyuz-mantar, açık yara, enfeksiyon rahatsızlıkları mevcut. Bu durum karşısında tedavinin yanı sıra köpeklerin beslenme ve hijyen için de özel bir bakım gerekiyor. Barınakta normal hayvanlara verdiğimiz gıdanın yaklaşık 4 katını vererek beslenmelerini sağladık. Takviye gıda desteğinde bulunuyoruz. Kilo artışlarını gözlemliyor olmamız bizi mutlu ediyor. Misafirlerimizi sağlıklı bir şekilde yuvalarına göndereceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.