Pursaklar'da Aralık Ayında 5 Bin Ton Asfalt

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aralık ayı içerisinde başladığı birçok çalışmayı tamamlayıp 5 bin ton asfalt serim çalışması yaptı.

06 Ocak 2018 Cumartesi 17:17
Pursaklar'da Aralık Ayında 5 Bin Ton Asfalt

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kış mevsiminde de çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamladı. Yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını hızlandıran ekipler, aralık ayı içerisinde 5 bin ton asfalt serimi ve 2 bin 600 metre imar yolu çalışması yaptı. Sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra alt yapı ve imar çalışmalarıyla da takdir toplayan Pursaklar Belediyesi, Sirkeli bölgesinde yeni imar yolu yapımına ve mevcut imar yollarının düzenleme çalışmalarına aralık ayında da devam etti. Hızla büyüyen ilçenin altyapısında titiz çalışmalar yapan belediye ekipleri, Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli genelindeki yol, kaldırım ve asfalt yama işlerini sürdürerek aralık ayı içerisinde 43 sokağın asfalt ihtiyacı karşılandı.

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçe genelindeki alt yapı çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde gece gündüz mesai yaparak hizmete devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü açıkladığı aralık ayı raporunda 5 bin kon asfalt serimi yapıldığını,  2 bin 600 metre imar yolu çalışması yapıldığını ve metrelerce bordür, kaldırım çalışmasının tamamlandığına yer verdi. Park ve bahçelerin bakım onarımlarının yanı sıra çok sayıda kamu kurum ve kuruluşlarının da ihtiyaçlarını karşılayan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçedeki birçok noktada engelli rampası, kilit taşı döşemesi, kaldırım onarımı, bank ve çardak yapımları ile havuz temizliklerini yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.