Pursaklar ve Büyükşehir El Ele Verip Çalışıyor

Mustafa Tuna’nın Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla Pursaklar’daki ‘Bölge Başkanlığı’ lağvedildi.Kaynak: Pursaklar ve Büyükşehir el ele verip çalışıyor

13 Kasım 2017 Pazartesi 14:13
Pursaklar ve Büyükşehir El Ele Verip Çalışıyor

Pursaklar Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi ekipleri de ilçenin ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz demeden yoğun mesai harcayıpbüyük bir uyum içinde çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise Pursaklar Belediyesi ile koordineli çalışmaya başladı. Kaldırımdan asfalta, yol yapımından kanal çalışmasına birçok alanda işbirliği içinde olan Pursaklar ve Büyükşehir, ilçenin daha hızlı gelişmesi ve ihtiyaçlarının anında karşılanması için yoğun mesai harcayarak el ele çalışıyor. Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli gibi geniş bir coğrafyaya hizmet eden Pursaklar Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve ilçeyi geliştirmek için gece gündüz demeden uyum içinde çalışıyor. Bu durum vatandaşın da takdirini kazanıyor.

Anahtar Kelimeler:
PursaklarBüyükşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.