Sarıkamış Harekatı'nın Yıl Dönümünde Anlamlı Anma

Çankaya Belediyesi, Sarıkamış Harekatı’nın 108. yıl dönümünde şehit yakınları ve gazilerle anlamlı bir etkinlik düzenledi. Ankaralı müzisyen Onur Şener adına oluşturulan hatıra ormanına Sarıkamış şehitleri için 150 fidan dikildi.

22 Aralık 2022 Perşembe 14:13
Sarıkamış Harekatı'nın Yıl Dönümünde Anlamlı Anma

Çankaya Belediyesi tarihin en soğuk günü olarak adlandırdığı Sarıkamış Harekatı’nın 108. yılında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Sarıkamış Şehitleri için onlarca fidan, geçtiğimiz ekim ayında çalıştığı mekanda çıkan tartışmada yaşamını kaybeden Ankaralı müzisyen Onur Şener’in adına oluşturulan hatıra ormanında toprakla buluştu. 

Fidan dikim etkinliğine gaziler ve şehit yakınları katılırken, Alacaatlı Mahallesi'nde Onur Şener’in adının yaşatıldığı orman, Ankara’ya nefes olacak 150 fidana kavuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.