Tıbbi atık kutusu yerleştirildi

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, koronavirüs salgını kapsamında artan maske ve eldiven kullanımının çevre kirliliği oluşturmaması için ilçedeki birçok noktaya tıbbi atık kutuları sabitlendiğini belirtti.

27 Mayıs 2020 Çarşamba 11:04
Tıbbi atık kutusu yerleştirildi

Altınok, “Kendimizi salgından korumak için kullandığımız her eldiven ve maske tıbbi bir atık olarak ortaya çıkıyor. Çevre kirliliğinin önüne geçmek ve diğer dönüştürülebilir atıkların tıbbi atıklarla bir arada tutulmasını önlemek için de ilçemizde çeşitli noktalara tıbbi atık kutuları ve tıbbi çöp poşetleri koyduk” dedi. Başkan Altınok, bu kapsamda vatandaşların yoğun olarak kullandığı açık-kapalı pazar alanlarına, sosyal tesislere, metro giriş-çıkışlarına, cadde ve bulvarlar gibi birçok noktaya 40 adet turuncu renkte tıbbi atık kutusu, belirlenen diğer 400 noktaya ise tıbbi çöp poşetleri konulduğunu aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.