Veysel Tiryaki, Altındağ'da Mesai Arkadaşları İle Bir Araya Geldi

Altındağ Belediye Başkanı ve Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi.

24 Ocak 2019 Perşembe 13:19
Veysel Tiryaki, Altındağ'da Mesai Arkadaşları İle Bir Araya Geldi

Gültepe Kültür Sarayı’nda Altındağ Belediyesi çalışanları ile bir araya gelen Veysel Tiryaki, “Kaderin sizi arkadaş yaptıklarını sevin ve iyi insanlarla muhabbetinizi hep devam ettirin. Altındağ’da yapılanlarda hepimizin emeği var. Tek tek her birinize teşekkür ederim” diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Altındağ’da yapılanı Veysel Tiryaki sadece kendisi yapmadı. Yapılan her hizmette personelimin emeği, Altındağlıların duası var. 15 yıllık görev sürecimizde Altındağ’a, 200’ün üzerinde eser, çöküntü alanı olan bir ilçeyi Ankara’nın en değerli ilçelerinden biri haline getirmek gibi birçok başarı ile veda ediyoruz. Mevlam nasip ederse, Yenimahalleliler bizi seçerse, Yenimahalle’de yeni hayalleri gerçekleştirmek, Yenimahalle’yi Türkiye markası yapmak için gecemize gündüzümüze katacağız.” 

“ÇALIŞANLARIM ARASINDA AYRIM YAPMADIM”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Gültepe Kültür Sarayı’nda çalışma arkadaşları ile veda yemeğinde buluştu. Duygusal anların yaşandığı yemekte, Veysel Tiryaki, 30 yıldır kamu hizmeti verdiğini, halka hizmet için çalıştığını ifade ederek 15 yıllık çalışma arkadaşlarına şu şekilde seslendi:

“30 yıllık hizmet sürecimde hiçbir zaman hiç kimseye ayrım yapmadım. İdarecilik mektebi, kitabı olan bir iş değildir. Bir yönetici personelini objektif kriterlere göre değerlendirmesi gerekiyor. Vatandaşları, çalışma arkadaşlarımı, siyasi düşüncelerinden, mezheplerinden, meşreplerinden, memleketlerinden, giyim kuşamlarından dolayı hiç ayırt etmedim. ‘Bu bizdendir’, ‘bizden değildir’, hemşerimdir diye insan ayrılmaz ve ayırmadım da. Bir gün gelecek ve oturduğumuz koltuklardan ayrılacağımızı bilerek hareket ettim. Koltuklar bizim malımız, babamızın mirası değil. 

YÖNETİCİLER TOPLUMUN AYNASIDIR

Birbirinizi sevin. Severseniz evinizin de işinizin de bereketi artar. Hayatta asla egonuza mağlup olmayın, kıskançlık etmeyin. Eğer iyilik yaparsanız mutlu olursunuz. Ben de her zaman insanların mutluluğunu istedim ve bunun için mücadele ettim. 

Altındağ Belediyesinde göreve geldiğimde bir masa sandalye koyup toplantı yapacak yerimiz yoktu. Şimdi Ankara’nın en modern en güzel toplantı salonlarına sahibiz. Altındağ’da 200’ün üzerinde eser bırakıyoruz. Bizim yaptıklarımızın üstüne katkı sağlanmasını, elimizden ne gelirse bizden sonra hizmet edeceklere destek vermeyi arzu ederim. Seçimi kazandığımızda şımarmayacak kadar aklımız başımızda, kaybettiğimizde ise üzülmeyecek kadar da olayın farkındayız. 

Size tavsiyem; kendinizi yetiştirin, bolca kitap okuyun. Gönlünüzden ne geçiyorsa ağzınız onu söylesin. Maske takmayın maskelerle dolaşmayın.” 

Konuşmasını sonunda, “Hepinizi çok seviyorum. Varsa bir hakkım hepinize helal olsun. Siz de bana hakkınızı helal edin” diyen Veysel Tiryaki’ye tüm personel hep bir ağızdan “Hakkımız helal olsun” diye seslendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.