Yenimahalle Belediyespor, galibiyete doymuyor

Ali Öcal Süper Amatör Ligi’nde sergilediği performansla BAL’a çıkma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yenimahalle Belediyespor, ligin 5’inci hafta mücadelesinde Yurtkur Spor’u 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

08 Kasım 2022 Salı 11:12
Yenimahalle Belediyespor, galibiyete doymuyor

Yenimahalle Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçın 3’üncü dakikasında Müslüm Çiğdem’in golüyle 1-0 öne geçen Yenimahalle, karşılaşmanın son dakikasına kadar mücadeleyi elden bırakmayarak üstünlüğünü korudu. 86’ncı dakikada Resul Furkan Demir ile farkı 2’ye çıkaran mavi beyazlılar, 89’uncu dakikada Yurtkur Spor Kulübü’nün attığı gole rağmen maçtan galip ayrılmayı başardı. Yenimahalle Belediyespor aldığı bu galibiyetle birlikte A grubunda puanını 13’e çıkararak 2’nci sıraya yükseldi.

6’ncı haftada rakip Beytepe Metespor

BAL Ligi’ne yükselmek için yoluna kayıpsız devam etmek isteyen Yenimahalle Belediyesi,  Lig’in 6’ncı haftasında Beytepe Metespor Kulübü ile Yenimahalle Hasan Doğan Stadı’nda karşılaşacak.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, “Bu sezon yenilediğimiz kadromuz ile BAL Ligi hedefimize doğru adım adım yürüyoruz. Alt yapıya verdiğimiz önem meyvelerini veriyor. Sporcularımız Yenimahalle’ye şampiyonluğu getirmek için büyük bir azim gösteriyor ve bunu sahaya yansıtmayı başarıyor. Ekip olarak grubumuzda yakaladığımız başarıyı sürdürmek istiyoruz. Amacımız Yenimahalle’yi hak ettiği bir üst Lig’e çıkarmak. Ter döken tüm oyuncularımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.