Yenimahalle’den Buz Şov

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü senkronize buz pateni takımı "Team Nostalji", Ankara’da yapılan Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası’nda şov yaptı.

24 Ocak 2023 Salı 11:13
Yenimahalle’den Buz Şov

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü senkronize buz pateni takımı "Team Nostalji", Ankara’da yapılan Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası’nda şov yaptı.

Yarışmada, Yenimahalle’nin buz pateni ekibi, juvenile kategorisinde elde ettiği 34.93 puan ile birinci oldu ve Türkiye şampiyonu olarak altın madalyayı kazandı.

Spora desteğimiz artarak devam edecek

Senkronize buz pateni ekibinin başarısından gurur duyduğunu ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi’nin spora ve sporcuya desteği artarak devam edecek. İlçemize tam donanımlı pek çok spor tesisi kazandırdık. Bu tesislerden amatör sporcularımızın yanı sıra tüm halkımız istifade ediyor. Biz elimizden geleni yapıyor, karşılığını da alıyoruz.  Amatör sporlara yapılan yatırımların karşılığında, böyle güzel sonuçlar görmek, bizleri mutlu ediyor. Teknik kadro ve sporcularımızı kutluyorum" diye konuştu.

Alt yapı seçmeleri devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi senkronize buz pateni takımı alt yapısında yer almak isteyen Yenimahalleli 6-10 yaş arası gençler için de fırsat devam ediyor. Seçmelere katılmak isteyenler Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nü 344 88 86 iletişim numarası üzerinden arayarak detaylı bilgi alabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.