Yenimahalle’nin Miniklerine Keyifli Sömestr

Yenimahalle Belediyesi, çocuklara sömestrde unutamayacakları bir tatil yaşattı.Yenimahalle Evleri’nde Sanat ve Eğlence Atölyeleri, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Salonları’nda ise Tiyatro Festivali ile çocuk oyunları Yenimahalleli miniklerle buluştu.

03 Şubat 2023 Cuma 14:50
Yenimahalle’nin Miniklerine Keyifli Sömestr

Yenimahalle Belediyesi, çocuklara sömestrde unutamayacakları bir tatil yaşattı.

Yenimahalle Evleri’nde Sanat ve Eğlence Atölyeleri, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Salonları’nda ise Tiyatro Festivali ile çocuk oyunları Yenimahalleli miniklerle buluştu.

Eğlencenin adresi Yenimahalle

Ara tatil macerası Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen “Kül Kedisi Müzikali” ve “Evimizi Kurtaralım” adlı oyunlar ile başladı.

Daha sonra Barıştepe, Pamuklar, Çiğdemtepe, Kuzeyyıldızı ve Yakacık Yenimahalle Evlerinde düzenlenen atölye çalışmalarıyla devam eden etkinliklerde, çocuklar geri dönüşüm, taş boyama, resim, ebru çalışma, takı yapma, fotoğraf çekimi, butik örgü, seramik şekillendirme, kitap okuma ve oyun atölyelerinde hem eğlendi hem de öğrendi.

Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle

Sömestrde gerek tiyatro oyunlarıyla gerekse atölye çalışmalarıyla çocukların tatillerini dolu dolu geçirmelerini hedeflediklerini söyleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ”Yenimahalle’de yaşayan her hemşerimizin ihtiyaçları, talepleri bizim hizmetlerimizin temelini oluşturuyor. Kış şartlarında sömestr tatillerinde çocuklarımız evlerinde tıkılıp kalmasınlar diye onları mutlu edecek etkinlikler düzenliyoruz. Çünkü Yenimahalle, çocukların da mutlu olduğu, yaşamayı sevdiği bir ilçe olsun istiyoruz. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.