Erciyes Teknopark'ta "Speed Networking" etkinliği

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde yer alan firmaların kısa zamanda tanışabilmeleri için "Speed Networking" etkinliği düzenlendi.Erciyes Teknopark AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Mahmut Doğan,...

02 Mayıs 2018 Çarşamba 10:54
Erciyes Teknopark'ta

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde yer alan firmaların kısa zamanda tanışabilmeleri için "Speed Networking" etkinliği düzenlendi.

Erciyes Teknopark AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Mahmut Doğan, yazılı açıklamasında, Speed Networking'in iş dünyasında birbirini tanıyan ve tanımayan gruplar arasındaki ilişkileri hızlı ve etkili bir şekilde geliştirmek için tasarlanmış uygulama seansları olduğunu belirtti.

Erciyes Teknopark'ın günden güne büyüdüğünü vurgulayan Doğan, şunları kaydetti:

"Teknoloji geliştirme bölgemizde bugün itibariyle 217 Ar-Ge firması faaliyetlerini sürdürmekte olup, bin kadar personel görev yapmaktadır. Erciyes Teknopark, son üç yıldır Türkiye genelinde 5. sıradaki yerini koruyarak önemli bir başarıya da imza atmaya devam etmektedir. Hızlı büyüyüp gelişen bu dinamik yapı içerisinde firmalar arası düzenlenen bu etkinlikle sonuç odaklı çalışmaların oluşması ve yeni iş birliklerinin doğması adına firmalarımız için yeni bir kapı aralanmış oldu. Birlikten güç doğar bilinciyle ortaya çıkacak sinerjinin firmalarımızın yararına olması adına düzenlenen bu etkinliğin öncü ve örnek projelerin gelişmesine zemin hazırlamasını temenni ederim. Erciyes Teknopark olarak düzenlediğimiz tüm etkinliklerde amacımız, güncel uygulamaları ekosistemimize entegre edip inovatif çalışmaların ortaya çıkmasını sağlamaktır."

Anahtar Kelimeler:
Erciyes Teknopark
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.