Instagram yine çöktü! Facebook'tan açıklama geldi

Son dakika haberi: Geçtiğimiz günlerde Whatsapp, Facebook ve Instagram'a saatlerce erişim sağlanamamıştı. Dünyanın en büyük fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram yine çöktü. Birkaç saat sonra Instagram'a erişim yeniden sağlandı.

09 Ekim 2021 Cumartesi 09:46
Instagram yine çöktü! Facebook'tan açıklama geldi

ürkiye ve dünyanın çeşitli bölgelerinden kullanıcılar, Instagram'a erişim problemi yaşadıklarını bildirdi.

Uygulamaya giriş yapan kullanıcılar "Akış yenilenemedi" hatasıyla karşılaştı.

Instagram'dan problemle ilgili henüz bir açıklama gelmezken, yaşanan erişim sorununun küresel çapta olduğu öğrenildi.
 


6 SAATLİK KESİNTİ YAŞANMIŞTI

Sosyal Medya platformları Instagram, Facebook ile anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp 4 Ekim'de 6 saat süren bir erişim sorunu yaşamıştı.

Facebook'tan kesinti ile ilgili yapılan resmi açıklamada 'Şu anda açıklığa kavuşturmak istiyoruz, bu kesintinin temel nedeninin hatalı bir yapılandırma değişikliği olduğuna inanıyoruz' sözlerine yer verilmişti.

'HER ŞEY DÜZELDİ' AÇIKLAMASI

Instagram’dan yapılan açıklamada, “İşler düzeldi ve şimdi her şey normale döndü. Bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz” denildi

BİR AÇIKLAMA DA FACEBOOK'TAN

Öte yandan Facebook’tan da şu açıklama yapıldı: “Son birkaç saat içinde ürünlerimize erişemediyseniz çok üzgünüz. Birbirinizle iletişim kurmak için bize ne kadar bağımlı olduğunuzu biliyoruz. Sorunu düzelttik — bu hafta gösterdiğiniz sabır için tekrar teşekkürler.”

BÜYÜK DEĞER KAYBETMİŞTİ

4 Ekim'de meydana gelen 6 saatlik kesinti sonrası Facebook hisseleri yüzde 5'in üzerinde değer kaybetmişti.

Öyle ki Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg,6,7 milyar dolarlık bir kayıpla en zengin iş insanları listesinden düşmüştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.