Hindistan'da gökten solucan yağdı!

Hindistan'ın Nepal sınırındaki Bihar eyaletinde, gökten solucan yağdı. Halkın korku yaşadığı anlar kısa sürede sosyal medyada gündeme otururken, yetkililer halkı solucan yağmuruna karşı şemsiyeyle korunmaları konusunda uyardı.

24 Mayıs 2023 Çarşamba 09:49
Hindistan'da gökten solucan yağdı!

Hindistan'ın Bihar eyaletinde çekilen görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada en çok tıklananlar arasına girdi. Sayısız solucanın gökten yağdığı görüntüler kameralara anbean yansırken, yerel halk da yaşanan sıra dışı olay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

NEDENİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Hintli yetkililer, yağmura neden olan durumla ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Yerel basın olayın ardından herhangi can veya mal kaybı yaşanmadığını söylerken; yetkililer tarafından yapılan uyarılara riayet eden halkın sokağa çıkarken şemsiye kullandığı ve kendilerini korumak için evleri ile işyerlerinin kapı ve pencerelerini kapattığı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.