Putin Orta Doğulu Gönüllülere Işık Yaktı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin,Ukrayna'ya karşı savaşacak Orta Doğulu gönüllüleri kabul etmeye yeşil ışık yaktı. Putin bu savaşçıların, Ukrayna'daki çatışma bölgelerine ulaştırılması için talimat verdi.

11 Mart 2022 Cuma 12:04
Putin Orta Doğulu Gönüllülere Işık Yaktı

Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin, Ukrayna'da Rusya'ya yardım etmek isteyen Orta Doğulu gönüllüleri kabul etmeye yeşil ışık yaktı.Putin," Kiev yönetiminin Batılı sponsorları, uluslararasıhukuku hiçe sayarak Ukrayna'ya açıkça paralı asker gönderiyor." diyerek Gönüllülerin çatışma alanlarına gitmesi için talimat verdi. Rusya Savunma Bakanı, çoğu Orta Doğu'dan olmak üzere toplam 16 bin gönüllünün Ukrayna'da savaşmak için başvurduğunu söyledi. Gönüllülerin kim ya da kimler olduğu hakkında bir bilgi verilmedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.